Match.
De activiteiten van Match International BV bestaan uit het uitoefenen van een uitzendbureau en het aannemen van werk in de ruimste zin des woords, dit laatse met name in België en Duitsland. Klantgerichtheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en proactiviteit staan centraal in ons denken en doen.

De uitdaging.

Daarnaast kijken we naar de behoefte van de medewerker door de klus te zoeken die past bij zijn ambitie, opleiding en ervaring. Dit maakt dat onze medewerkers dan wisselend kunnen worden ingezet op projecten.

De Oplossing.

De mate waarin wij slagen om onze interne bedrijfsvoering zodanig ingericht en functionerend te hebben dat we daarmee slagen om de certificeringen op het gebied van de NEN4400-1, VCU en ISO 9001 te behouden.

Contact

Meer info over ons aanbod.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van ons aanbod? Vul dan dit formulier in en we antwoorden je zo snel mogelijk. Even langskomen voor een kop koffie? Dat kan ook! Vul hier het formulier in en geef aan dat je een afspraak wilt om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. Uiteraard geheel vrijblijvend.