In der Fummer.
Natuurlijk zijn de bekende supermarkten en winkels vertegenwoordigd, maar daarnaast kunt u terecht bij een groot aantal lokale winkels met elke hun eigen gezicht en hun aanbod. Het winkelcentrum In der Fummer ligt aan de grens tussen Duitsland en Nederland. Met 25 winkels in de branches mode, beauty, eten en vrije tijd kunt u uitgebreid shoppen en lekker eten.

De uitdaging.

Een website waar alle informatie over de winkelcentrum in der fummer op komt te staan en waar klanten op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen.

De Oplossing.

Een website waar alle informatie over het winkelcentrum op is te vinden en waar bedrijven gelegen in het winkelcentrum kunnen adverteren.

Contact

Meer info over ons aanbod.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van ons aanbod? Vul dan dit formulier in en we antwoorden je zo snel mogelijk. Even langskomen voor een kop koffie? Dat kan ook! Vul hier het formulier in en geef aan dat je een afspraak wilt om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. Uiteraard geheel vrijblijvend.