One Squad.

One Squad is een team van technisch hoogopgeleiden specialisten op het gebied van informatie- en communicatietechnolgie en ontwerpers. Door altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden, een ideale zakelijke partner voor uw onderneming. Betrokken, persoonlijk, dienstverlenend, betrouwbaar en efficiënt zijn onze kernwaarden. One Squad staat voor één team, één missie: het ondersteunen van uw techniek.

Als klant kunt u dan ook rekenen op deskundig en praktijgericht advies, waarin oneze diensten een middel zijn om al uw ambitieuze doelstellingen te realiseren. De sterke kracht van One Squad is het aanbieden van niet per uur gebaseerde tarieven, zodat u als klant achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Ons serviceteam is 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar via ons kenniscentrum. Hierdoor zijn onze service agents flexibel en efficiënt inzetbaar. Ook kunt u gebruik maken van onze servicecontracten.

Wij nemen uw zorgen uit handen.

Persoonlijk

Betrokken

Betrouwbaar

Dienstverlenend

Efficiëntie

Contact.

Sittarderstrasse 1
52538 Selfkant - Tüddern, Duitsland

info@onesquad.eu
+49(0)245 650 9553
+31(0)641 437 184

11

Jaar ervaring

28

Gemiddelde leeftijd

555

Projecten afgerond

0

Kopjes koffie

0

Cookies

Super service ! Nemen de tijd voor een klant en leveren kwaliteit en maatwerk oplossingen! Super.

- Roy & Claudia RTV

One Squad geeft veel voor redelijk goede prijs/kwaliteit!

- Harrie Vaasen

Snel en vakkundig geholpen met mijn IPad en computer reparatie. Leuk bedrijf en aardige mensen.

- Alicia Laumen

Andere klanten geven ons:

4.8

Ons kantoor is

Mika

ICTer

???

???

Erin

Front-end designer

???

???

Raymond

CEO

???

???

Jerney

Grafisch vormgever

???

???

???

???

???

???

???

???

???

???

Contact

Meer info over ons aanbod.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van ons aanbod? Vul dan dit formulier in en we antwoorden je zo snel mogelijk. Even langskomen voor een kop koffie? Dat kan ook! Vul hier het formulier in en geef aan dat je een afspraak wilt om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken. We nemen dan telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. Uiteraard geheel vrijblijvend.